Düşler Ovası Dediler Ki... Parov Stelar - Electro Swing Ondan Sorulur! Banshee - Karanlık Bir Kasaba Hikayesi The Time Traveler's Wife - Zaman Yolcusunun Karısı

4 Mayıs 2012 Cuma

Imany - Afrika'nın Tatlı Sıcağı

Huzur veren, sıcacık bir ses... Imany'nin sesi Afrika'dan sıcakları getiriyor, insanı baştan aşağı büyülüyor. Akustik müzikle sesini bütünleyen Imany, geçtiğimiz yıldan bu yana Afro-soul müziğin en güzel örneklerini günden güne büyüyen hayran kitlesiyle buluşturuyor.

Nadia Mladjao, nam-ı diğer Imany, Komorlar kökenli Fransız sanatçı. Müziğe yönelmeden önce başarılı bir atletti, sonra düzgün fiziği sayesinde modellik yaptı, Amerika Birleşik Devletleri'nden Fransa'ya döndükten sonra müzik kariyerine adım attı. İlk single You Will Never Know 2011 yılında yayınlandı, ardından aynı yıl içinde The Shape of a Broken Heart adlı albümünü yayınladı. Albüm, Fransa'da Altın Plak kazandı.

Imany müzik dünyasında henüz çok yeni. Taze, çok fazla keşfedilmemiş bir ses. Dolayısıyla dinleyici için gidilecek çok yol var demek, henüz yolun başı. Imany için de öyle; güzel şarkılarla daha çok kalbi fethedecek gibi duruyor. Imany'nin şarkıları kesinlikle dinlemeye değer; klipleri Afrika'nın en güzel görüntülerini taşıyor, görülmeye değer. Eğer henüz bu güzel kadınla tanışmadıysanız, ona bir fırsat verin derim; eminim seveceksiniz.



2 yorum:

  1. Gerçekten sıcacık bir sesi varmış, yeni sesleri tanımayı çok seviyorum, teşekkürler :)

    Bir de klipteki beyaz elbisesine bayıldım, nasıl da yakışmış.

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim, keyifli izlemeler ve dinlemeler :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı