Düşler Ovası Dediler Ki... Parov Stelar - Electro Swing Ondan Sorulur! Banshee - Karanlık Bir Kasaba Hikayesi The Time Traveler's Wife - Zaman Yolcusunun Karısı

9 Şubat 2011 Çarşamba

Aklına Mukayyet 1 Yaşında!


Bundan bir yıl önceydi buraya ilk kelimeler düşeli. Önce yazmak yerleşti kafama, daha önce denemediğim türlerde yazılar yazmak. İsmini düşündüm, ne olmalı diye. Bir gün öylece geliverdi aklıma: Aklına Mukayyet

Aklıma mukayyet olmak için yazacaktım, içini dökmek iyi gelirmiş hep insana, paylaşmak sonra sevdiğin şeyleri. İyi de geldi, doldukça taşmak, taşarken boşa gitmemesi hiçbir damlanın. Sonra takdiri edilmek birilerince, güzel sözler okumak, işitmek. Yazan birini bundan daha fazla mutlu edecek bir şey tanımıyorum.

Aklına Mukayyet 1 yaşını doldurdu. 365 gün düşündü, çokça yazdı, çok şey anlattı. Akla mukayyet olmak için hep bir şeyler karaladı. İyi ki de yazdı, iyi ki okuyucularıyla buluştu, ortak bir şeyler paylaştı.

Mutluyum, kendimce "güzel" diye adlandırdığım bir şey yapıyorum. Vaktimi değerli bir şeylere harcamanın ve okuyuculardan güzel geri dönüşler almanın mutluluğunu yaşıyorum burada. İyi ki Aklına Mukayyet var, iyi ki siz de varsınız. Bu yazıyı okuyorsanız, bir şekilde bir gün Aklına Mukayyet'le kesişmiştir yollarınız, az çok onu tanırsınız:

Aklına Mukayyet: Okur, yazar, çalar, söyler, dinler, anlar, konuşur, susar...


2 yorum:

  1. http://pembemissbone.blogspot.com/2011/02/izledigim-tum-bloglar-mimlendiniz.html
    bende mimin var :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı