Düşler Ovası Dediler Ki... Parov Stelar - Electro Swing Ondan Sorulur! Banshee - Karanlık Bir Kasaba Hikayesi The Time Traveler's Wife - Zaman Yolcusunun Karısı

1 Şubat 2011 Salı

The Greatest Songs Ever



Dünyanın en prestijli müzik şirketlerinden EMI, muhteşem bir müzik arşivine sahip olmak isteyenler için oldukça güzel bir çalışma yaptı geçtiğimiz yıllarda. Sessiz, sedasız; öyle çok bilen de yoktur hani. Ben gördüğüm ilk günden bu yana takipteyim; bilenler bilmeyenlere anlatsın diye, haber vereyim dedim.

EMI Music, Petrol Records ile birlikte dünya müziklerinin en güzel örneklerinden oluşan bir arşiv çalışması yayınladı, The Greatest Songs Ever adını verdiği albümlerde birçok ülke ve bölge müziklerinin en tanınmış şarkılarını yeniden gün yüzüne çıkardı. Afrika, Arabistan, Arjantin, Brezilya, Karayipler, Şili, Çin, Küba, Fransa, Yunanistan, Hawai, Hindistan, İrlanda, İtalya, Jameika, Japonya, Modern Latin, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Güney Afrika, Batı Afrika, Portekiz, Türkiye, İspanya, Meksika ve daha birçok ülke ve bölge müziklerinin birbirinden güzel örneklerini dünya dinleyicisiyle buluşturmaya da devam ediyor. Bu serinin sonu gelmeyecek gibi, ki gelmemeli de.

Keyifli dinlemeler!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı