Düşler Ovası Dediler Ki... Parov Stelar - Electro Swing Ondan Sorulur! Banshee - Karanlık Bir Kasaba Hikayesi The Time Traveler's Wife - Zaman Yolcusunun Karısı

28 Şubat 2011 Pazartesi

Kim Bu Yanlış Adam?


Hank Moody, aşık olunan yanlış adam. Bütün yanlışlarını görmene rağmen O'ndan vazgeçemezsin. İliğine kadar işlemiştir senin. Zincirlerinden bir kurtulsan gideceksin belki ama yok, o anahtarı uzağa sen fırlatmamış mıydın zaten? Zincirin orada durması hoş oluyor. Alışıyorsun, kabulleniyorsun. Bir süre sonra görmezden geliyorsun. Kopan bazı büyük fırtınaların yanında ve tüm o batan gemilerin, kimi zaman umursamayışı, anlamayışı küçücük kalıyor. 

Nasıl olsa anlamaz, görmez, nasıl olsa fark etmez diye yaptıklarının meşru olduğunu zannetmesi buradan bakınca öylesine komik duruyor ki! Hank Moody, sen aşık olunan yanlış adamsın. İçindeki o iyiliği gördüğünden o kadın gitmiyor, gidemiyor. Senin lanet olası içini gördüğünden hep bir umut! Belki düzelir, vazgeçer de gelir diye. Bir umut taşımak ne ağır halbuki. Yavaş yavaş salacaksın yüklerini. Taşıdığın yalnızca kendi bedenin olacak. Tüm bu saçmalıkları bir kenara bırakınca uçacak gibi hissedeceğine eminim.

Hank Moody, aşık olunan yanlış adam. Seni paramparça etse de, sevmeye devam edersin. Yanında olmak istediğini söylediği zamanlar, sanki bu sana verdiği bir lütufmuş gibi davranması ne acı oysa ki! Ve aslında kimin yanında olmak istediğini bilmeyen zavallı adam.

Hank Moody kadar olsan keşke. En azından seni saplandığın bataklıktan çıkaracak bir kadın bulurdun yanında.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı