Düşler Ovası Dediler Ki... Parov Stelar - Electro Swing Ondan Sorulur! Banshee - Karanlık Bir Kasaba Hikayesi The Time Traveler's Wife - Zaman Yolcusunun Karısı

23 Aralık 2010 Perşembe

Hiç Sesleri


"İç sesim, hiç nefesim gibi çıkmıyor bir anda dışarı. O gecenin bir yarısı, sabahın bir körü demeden kulaklarımda. Ses kulaklardan çıksa dışarı hani, çıkacak o da ama sadece benim duymama yetecek yollara başvuruyor. Dolayısıyla, ne düşündüğümü kimse bilmiyor. Zaten şimdi onu anlatmaya kalksam, muhtemelen dünyanın en saçma kelimeleri dilimden, dişlerimden sıyrılıp başka kulaklara ses dalgaları halinde ulaşacak. Sonra bir sürü beyni kurcala, dur. Ne gerek var şimdi bunlara? Kurcalanmış, kurcalanmaktan yıpranmış bir beyin var zaten, evet o benim. Tanıştırayım sizinle; çok düşünür, hiç durmaz. Sus desem de, susmuyor hiç. Yani boşuna denemeyin, ilaçmış, uykuymuş fayda etmez. Nerede gereksiz şey varsa toplar kendinde, çıkarır, çarpar, böler. Ha, bir sonuç da elde edemez hani, boşunadır bu halleri. İyisi mi siz, bir şey söylemeyin. Nasılsa hiçbir sonuca varılmıyor, 'anlamasını istediği kişi' onu anlamıyor. Bu halet-i ruhiye ile barınamaz fazla bu bünyede. Eninde sonunda, o kendini imha edecektir."

İlaçların etkisiyle uyumadan önce karaladığı son satırlardı bunlar. Sonrasında derin bir uykuya daldı. Her şey loş, her şey boştu artık.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı