Düşler Ovası Dediler Ki... Parov Stelar - Electro Swing Ondan Sorulur! Banshee - Karanlık Bir Kasaba Hikayesi The Time Traveler's Wife - Zaman Yolcusunun Karısı

23 Ocak 2011 Pazar

Spartacus: Gods Of The Arena

Daha ilk sezonuyla efsanevi dizi yapımlarının arasına girmeyi başarabilmiş Spartacus serisi yeni maceralarla ekrana döndü!

13 bölümlük Spartacus: Blood and Sand macerasına geçtiğimiz Mayıs ayında ara veren dizi yapımcıları, Spartacus karakterini canlandıran Andy Whitfield'in rahatsızlığından dolayı yeni sezon için bekleme kararı almışlardı. Bu süreçte dizinin dünyada büyük ses getirmesi yapımcıları başka arayışlara itti ve 6 bölümlük bir prequel (bir filmin/kitabın öncesini anlatan yapım) serisi için düğmeye basıldı.

Uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde Spartacus: Gods Of The Arena ilk bölümüyle Starz ekranlarına döndü ve izleyiciyle hasret giderdi. Batiatus'un ve Gladyatör Okulu'nun Capua'daki yükseliş döneminden ve efsane gladyatörlerden Crixus'un gladyatör oluş hikayesinden yola çıkılarak oluşturulan Spartacus: Gods Of The Arena, yine reytingleri alt üst edecek gibi duruyor.

Spartacus'u özleyenler için ilaç gibi gelen Spartacus: Gods Of The Arena, ilk bölümüyle yine muhteşemdi. "Efsaneler kanla yazılır." sloganıyla yola çıkan Spartacus serisi, efsane karakterleri ve bilinmeyen maceraları ile yeniden bizlerle...

Spartacus: Blood and Sand ile ufak bir bilgi verelim hemen; Andy Whitfield'ın hastalığının nüksetmesi ve oyunculuğa ara vermek zorunda kalmasının ardından aylar süren cast çalışmaları sonucu yeni Spartacus'un kim olacağı belirlendi. Birçok adayın arasından seçilen Liam McIntyre, yeni bölümlerde Spartacus karakteriyle ekranlarda olacak. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı