Düşler Ovası Dediler Ki... Parov Stelar - Electro Swing Ondan Sorulur! Banshee - Karanlık Bir Kasaba Hikayesi The Time Traveler's Wife - Zaman Yolcusunun Karısı

3 Haziran 2010 Perşembe

Ben de Haber Eylül'deyim!



Güzide üniversitem Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin internet gazetesi Haber Eylül'de artık ben de varım!

5 yıldan beri fakülte öğrencilerinin yoğun emeğiyle hazırlanan Haber Eylül, güncel haberleri, ekonomi haberleri kültür-sanat haberleri ve köşe yazılarıyla her ay gündemin nabzını tutuyor. Öğrencilerin yazın ve yayın alanında gelişmeleri açısından Haber Eylül güzel bir basamak. Ben de, fakültenin bir öğrencisi olarak ve yazmayı, yayınlamayı bu kadar çok seven biri olarak Haber Eylül 'de yer almam gerektiğini düşündüm. Başvurdum, kabul edildim; artık Kent Yaşam-Sanat bölümünde yazmanın tatlı heyecanı içerisindeyim.

DEU İİBF Bilgi İşlem Birimi 'nin sahibi olduğu, Genel Yayın Yönetmeni Vahap Tecim, sevgili editörlerimiz Mehmet Alper Gözükızıl ile Pelin Alpşar ve birçok yazar arkadaşımızın katkılarıyla yayınlanan Haber Eylül, her ay yepyeni sayısıyla okuyucusuyla buluşuyor.

4 yorum:

  1. Cansu BALKAN artık Haber Eylül'de! =))
    Yoğun ısrarlara dayanamayan C. Balkan Haber Eylül ailesine katıldı. Haber Eylül'ün kent-yaşam bölümünde artık Balkan rüzgarları hakim.
    Hoş geldin aileye Cansum:)

    Pelin ALPŞAR

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. biz cansunun editör olmasını istiyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. Bende Cansu editör olsun istiyorm! =)) Eminim gazeteyi çok güzel yerlere getirecektir.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı