Düşler Ovası Dediler Ki... Parov Stelar - Electro Swing Ondan Sorulur! Banshee - Karanlık Bir Kasaba Hikayesi The Time Traveler's Wife - Zaman Yolcusunun Karısı

2 Haziran 2010 Çarşamba

Cougar Town


Amerikan komedi dizilerine bir yenisi daha eklendi: Cougar Town. Abc'de bu kış yayınlanmaya başlayan Cougar Town, ilk bölümüyle 11 milyon kişi tarafından izlendi. Daha sonraları izleyici sayısında azalma ve akabinde "bitecek mi?" sorularını beraberinde getirse de, birkaç bölümlük ısınma turlarının ardından tam gaz yoluna devem etti ve sezon finaline sağ salim ulaştı.

Başrollerinde efsane dizi Friends'ten tanıdığımız  Courteney Cox, Scrubs'tan Christa Miller, Busy Phillipps, Aliens In America'nın yıldızı Dan Byrd, Josh Hopkins, Ian Gomez ve Brian Van Holt yer alıyor. Cougar Town, 4o'lı yaşlarına merdiven dayamış Jules ve mahallesindeki arkadaşlarının absürd hayatlarını konu alan eğlenceli bir dizi. Cougar, 35 yaş ve üstü bakımlı kadınlara verilen bir ad. İşte Jules'in hayatı da tam böyle. Komik, güzel, seksi ve aşk hayatında dikişi bir türlü tutturamayan, kocasından yeni boşanmış Jules, en yakın arkadaşı ve yan komşusu Ellie, onun 'light' kocası Andy, küçük bebekleri Stan, ergen oğlu Travis, hayatından bir türlü çıkamayan eski kocası Bobby, yakışıklı ve ukala karşı komşusu Grayson, çatlak ve azgın patronu Barb ve biricik iş arkadaşı aptal sarışın Laurie'nin acayip maceraları Cougar Town'ı oldukça eğlenceli kılıyor.

Tipik örneklerinde olduğu gibi kahkaha efektlerine gerek yok; çünkü o efektleri siz yaratıyorsunuz. 20 dakikalık kısa ama bir o kadar eğlenceli bölümleri ile Cougar Town'a ben kefilim, şiddetle tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı